Tudnivalók

Tudnivalók

Nagyon örülünk, hogy a Komfortzóna irodában a vendégünkként köszönthetjük.

Igyekeztünk egy nagyon kényelmes, felszerelt, tiszta irodát létrehozni, ahol a legkülönfélébb munkákat, megbeszéléseket, konzultációkat tudja végezni.Kérjük, munka közben legyen figyelemmel arra, hogy egy lakóházban vagyunk, illetve párhuzamosan többen is dolgozhatnak a szobákban. Tartsuk tiszteletben egymást! Kérjük, hogy a szülinapi bulit se itt tartsa.

Kedvenc háziállatát se hozza magával.


Kezelje úgy az irodát, mint a sajátját, azaz mindig tegyen maga után rendet, mert lehet, hogy közvetlenül Ön után más is igénybe veszi. A takarítást persze mi végezzük, de megköszönjük, ha a poharait elmosogatja.


Ha a munkájához hoznia kell eszközöket, akkor azt vagy tegye majd el az egyik szekrénybe, vagy vigye haza. Szeretnénk az iroda semlegességét megtartani.


Jó minőségű kávéval, teával és energiaitallal tesszük kellemesebbé a dolgos órákat. Ezek fogyasztása becsületkasszás. Az árakat a kasszán megtalálja. Az ivóvíz tisztított, bátran igyon, amennyit csak bír.


Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat, eszközöket rendeltetésüknek megfelelően használja, óvja állagukat.


Ha dohányozni szeretne valaki, azt az erkélyen megteheti, a csikkeket pedig a hamutartóba tegye, semmiképp ne dobja le az utcára.


Több alkalomra szóló, vagy hosszabb távú bérlés esetén is minden egyes igénybevétel előtt a foglalást / időpont-egyeztetést újra kell indítani a weboldalon.


Kilátás a Komfortzóna iroda erkélyéről

Kilátás a Komfortzóna iroda erkélyéről

Bérleti szerződés alkalmankénti irodabérléshez

Felelősségi nyilatkozat