Terembérlés, tanfolyam, tréning, workshop

Terembérlés Budapesten, a II. János Pál pápa téren. Terembérlés workshop-hoz,  tanfolyamhoz, terembérlés tréninghez, kiscsoporthoz oktatáshoz…

Gyakran van arra szükség, hogy 4-15 főnek szervezzünk tanfolyamot, találkozót. Kevés olyan hely van Budapest belvárosában, ahol ilyen kiscsoportoknak helye van.

Mi pont ezeket a kisebb csoportokat várjuk; csoportos foglalkozásokat, megbeszéléseket szervezhetnek. Igazán színvonalas, hangulatos, kellemes, trendi környezet vár itt mindenkit.

A szünetekben nem egy kávéautomata, hanem jól felszerelt minikonyha ad lehetőséget a kikapcsolódásra. A nagy erkélyen gyönyörű kilátás, és kerti fotelek teszik lehetővé a lazulást.  Wifi, LCD tévé, nyomtató – segítik a munkát a Komfortzónában. Mikrosütő, hűtő,indukciós főző, zuhanyzó, rádió-TV teszik kényelmessé, otthonossá a szüneteket.

Ez az igazán újító terembérlés!

terembérlés

Azoknak, akik nem szeretnének az otthoni, vagy esetleg ingerszegény körülmények között dolgozni, viszont a kávéházat túl forgalmasnak és zajosnak tartják, a közös irodabérlés, a “coworking” megfelelő választás lehet. Lényege, hogy eltérő, jellemzően számítógépes, kreatív, marketing, vagy oktatási munkát végzők közösen bérelnek helyet maguknak és megosztoznak a költségeken.

Ez a megoldás azoknak kedvező, akik szeretnének egy állandó helyet, ahol a tárgyi feltételek is rendelkezésre állnak, pl. nyomtató, gyors internet, tárgyaló, viszont nem akarnak egyedül irodát bérelni. Szakemberek szerint ez az Amerikában és Nyugat-Európában már elterjedt közös irodabérlés egyre fontosabbá válik hazánkban is.