Partnereink, bérlőink

Partnereink, Bérlőink

acsklara.com

Rédei-Ács Klára www.acsklara.com

Névtelen

www.vitamegoldas.hu

 

 

 

 

Névte len

www.honlaprafel.hu

Gabriel Norman

Gabriel Norman

Weitz Teréz-karrierkód

Fülöp Olga

Fülöp Olga

unnamed

Listamester

Udvardy Mihály

Udvardi Mihály

Gulyás Éva

Gulyás Éva

 

9 hozzászólás a(z) “Partnereink, bérlőink” bejegyzéshez

 1. Kőváry Orsolya

  Tanítványaimmal együtt nagyon szeretünk a KomfortZónában találkozni, mert könnyen megközelíthető autóval és metróval is. A barátságos környezet inspiráló és teret ad az elvonulásra és a közös találkozókra is.

  Válasz
 2. Puskás Krisztina

  Az emberek nem szívesen hagyják el a komfortzónájukat, mert abban mozognak magabiztosan, otthonosan. Ezért ajánlom mindenkinek, hogy lépjen ÁT a Komfortzónába, ahol hatékonyan, mégis személyes környezetben dolgozhat. Itt olyan, mint ha otthon lennénk, de az időt csak a munkára fordíthajuk.

  Válasz
 3. Dr. Simon Katalin

  Rendszeresen tanítok, sokfelé megfordultam már Budapesten. Ám azt az odafigyelést, barátságos, elfogadó környezetet, amit a Komfortzónában tapasztaltam, nemsok hely mondhatja magáénak. A közlekedés remek, és érezheted, hogy itt minden azért van, hogy hatékonyan, nyugodt körülmények között dolgozhass. Hiszem, hogy nem utoljára találkoztunk itt!

  Válasz
 4. Gulyás Éva

  “Miért keresem fel a Komfortzóna Irodát? Mert egy tökéletes hely
  arra, hogy már meglévő és leendő ügyfeleimmel egy nyugodt, békés és csendes helyen
  eltöltsünk egy órát, ahol csak az ő problémája és kérdései vannak a középpontban.
  Tényleg inspiráló hely arra, hogy minden induló vállalkozás számára
  megtaláljuk közösen a legmegfelelőbb vállalkozási és adózási formát.
  On-line Kalauz Kft/ (Nemcsak) Induló vállalkozások könyvelése
  Gulyás Éva közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő.

  Válasz
 5. Pipolyné Kolozsvári Andrea

  A Cérnalányok havonta szervez alkotó délutánokat, ahol családias, barátságos hangulatban tanulunk egymástól új dolgokat a kézimunkázásról. Ezekhez az alkalmakhoz nyújt tiszta, csendes, könnyen átrendezhető és szép környezetet a Komfortzóna. Vendégeim remekül érezték magukat. A Komfortzónától udvarias, figyelmes kiszolgálást kaptam, így nekem csak arra kellett figyelnem, ami tényleg a feladatom: tartalommal megtölteni az alkotó délutánt.
  Jól esik félrevonulni, és szép környezetben alkotni. Köszönjük szépen a vendéglátást!
  Andrea
  http://www.cernalanyok.hu

  Válasz
 6. Pirchala Berta

  Amikor nagy mennyiségű fókuszált munkát kell elvégeznem, akkor a Komfortzóna az a hely, ahova megyek. Otthoni kényelemben zavaró körülmények nélkül tudok dolgozni hivatalos munkaidőn kívül is.

  Válasz
 7. Gyarmati Katalin

  A Komfortzóna pont olyan a valóságban is, mint a neve.
  Olyan hely, ahol nyugodtan és zavartalanul lehet beszélgetni, tárgyalni. Az ügyfeleim is szívesen jönnek, mert nagyon jó helyen van, és maga a lakás tökéletesen megfelel minden igénynek. Szép, modern, jól felszerelt. Klimatizált, ami megfizethetetlen volt ezen a nagyon forró nyáron. Saját kulcsom van, így nyugodtan mehetek, nem kell megvárnom, amíg valaki beenged. Az időpontok lefoglalása egyszerű és gyors, minden kérésemre azonnal reagáltak. Sok sikeres konzultáción vagyok már túl a Komfortzónában.
  Gyarmati Katalin, http://www.mediaciok.hu

  Válasz
 8. Weitz Teréz

  Jobb agyféltekés tanulás tréninget tartottam a Komfortzónában. És valóban biztonságban éreztük magunkat a komfortzónánkban.
  Ízlésesen berendezett, modern, egyszerű stílus. Segít a koncentrálásban. Otthonos, kedves. Jó hangulatot ébreszt az emberben. Az északi fekvés segíti az energiaáramlást. Gyönyörű a kilátás a teraszról a zöldbe. Pszichológusok kísérletei bizonyították, hogy a zöld növények látványa megsokszorozza a kreativitást. Mert az ősi ösztön szerint a dús zöld, a megélhetést biztosítja.
  Megtapasztaltuk, hogy ez így is van. A szüneteket a teraszon töltöttük és valóban feltöltődtünk.
  Az elérhetősége? Kell annál jobb, hogy a metró bejárata közvetlenül a terasz alatt van? A ráadás, hogy még parkolót is találtunk.
  Aki foglalkozásokat, megbeszéléseket szeretne tartani, azoknak szívből ajánlom a Komfortzónát. Mert a találkozó sikere sokban múlik azon, hogy a résztvevők hogyan érzik magukat.
  Weitz Teréz
  A jobb agyféltekés tanulás & nyelvtanulás szakértője, tréner
  http://www.karrierkod.hu

  Válasz
 9. Horváth Norbert

  A hely szép, milliője nyugalmat áraszt. A szolgaltatas (elszamolas, kulcs, stb) preciz, pontos, kifogástalan. Talan nehany kék táblafilc még hasznos lenne, de mindezert karpotolt az ajandek kave
  Koszonjuk Eva!
  Horváth Norbert
  gastro & life coach

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.