Co working VS. Komfortzóna-iroda

COWORKING a Komfortzóna irodában?

Mi is az a coworking?

Egy olyan embert jelent, aki egy bérelt íróasztalnál dolgozik. Függetlenül, de nem feltétlen egyedül.Ő az a nem tipikus munkavállaló. Egy újfajta munkastílust képvisel, aki szemben a röghöz kötött formával, szabadon osztja be idejét, több szervezéssel és nagyobb szabadsággal dolgozik. A coworking koncepciója alapvetően a szabadúszók és az induló vállalkozók, vállalkozások boldogulását hivatott megkönnyíteni. Felmenti őket az otthoni ingerszegény, magányos munkától, vagy éppen a zavaró kávéházi füsttől és zajtól.  Ezért egyre elterjedtebb a coworking.

Nem igazán a coworking műfaja az itteni munka, úgy, ahogyan ez a szó jelenti. Bár itt is előfordul, hogy egyszerre többfajta munkafolyamat zajlik. Az egyik szobában az Excel táblázat használatára oktatnak valakit , míg a másik szobában készülnek a papír iparművészeti tárgyak. 

Vagy az egyik szobában egy könyvelő találkozik ügyfelével, megisznak egy kávét, míg a másik szobában üzleti megbeszélés folyik.

Tehát megvalósul az, hogy közösen dolgozunk az irodákban és időnként találkozunk a konyhában. De nincsenek bérelhető munkaállomások és közös programok.

Alkalmankénti irodabérlés Budapesten, találkozás egy ügyféllel igényes körülmények között, irodabérlés alkalmi használatra, terembérlés Budapesten egy tréningre vagy tanfolyamra, pop-up store, workshop….ezekre alkalmas a Komfortzóna iroda.

coworking

Komfortos körülmények, eszközök a munkához, szép kilátás, perspektíva. Mindez segít abban, hogy eredményes munkát tudjon végezni, anélkül,hogy egy iroda havi bérlésének költségeit kellene kifizetni.

Kifizetjük együtt.. .ettől coworking a Komfortzóna iroda.

Legyél Te is a partnerünk!

http://irodamegosztas.hu/partnereink-berloink/