Alkalmi iroda, mintha otthon lenne

Alkalmi iroda, mintha otthon lenne

Sokat dolgozom otthon. Van egy kis szobám, ahol a számítógépemmel és telefonommal intézem a vállalkozás ügyeit.  Aki hasonló cipőben jár, tudja, mennyire jó, hogy nem kell bejárni egy munkahelyre. Miután a gyerekek elmentek az iskolába/óvodába, indulhat a munka…..csak vannak hátulütői is.

Gyakran elterel a mosatlanok és mosnivalók látványa.

Vagy könnyebben megtalálnak a szomszédok…. azt hiszik, hogy az “otthon dolgozom” azt jelenti, nem dolgozom sehol, tehát mindenféle  feladatra, más dologra van bőven időm. A szülői munkaközösség is engem bíz meg , hiszen „otthon vagyok!.

Gyakran nem haladok a munkáimmal. Erre  jelent jó megoldást, ha hetente egyszer vagy kétszer, bérelhetünk egy alkalmi irodát. Alkalmi irodabérlés, azaz nem kell egész hónapra bérelni irodát; mégis profi körülmények között tudunk dolgozni.

workshop a komfortzóna irodában

alkalmi iroda

Puskás Krisztina újrahasznosított papírból készít ékszereket, hasznos tárgyakat. Nagy sikere van munkáinak,gyakran rendez olyan workshopokat, ahol bárkinek átadja ennek technikáját.

Mivel otthon családtagjai kezdik megelégelni azt, hogy a lakás egyben műhely is, másrészt naponta kell megküzdenie azzal a problémával, hogy otthon van ugyan, de dolgozna, ezért időnként a Komfortzóna alkalmi irodába helyezi át működését. Elmondása szerint ilyenkor rengeteget halad.

http://infinitypaperdesign.com/